Pellet kazán kínálat

 

Calux:

Az olasz gyártmányú középkategóriás, CALUX Sintesi Evo pellet kazán kiváló ár-érték arányának köszönhetően igen közkedvelt. Ötféle méretváltozatban (15, 20, 25, 30 és 35 kW) kapható, így Ön is könnyen megtalálhatja az igényeinek  megfelelő készüléket. A kínálatunkban megtalálható többi pellet kazánhoz képest alacsonyabb árfekvés jellemzi, viszont megjelenésében és kidolgozásában egyaránt magas színvonalat nyújt. A készülék tartalmazza a pellet tartályt, az adagolót és vezérlő rendszert. A tároló feltöltése és a kazán tisztítása kézzel történik.  A hatásfoka kiváló, a telepítése karbantartása nagyon egyszerű. A CALUX Sintesi korábbi modellváltozatát bemutatótermünkben működés közben is megtekintheti.

Windhager:

Csúcskategóriás osztrák gyártmány 5 év garanciával, piros-szürke színben. A kazánnak van egy készenléti 150kg-os pellet tárolója, de van lehetőség külső tárolóra csatlakoztatásra is pneumatikus adagolóval. A kazán 4 féle kivitelben kapható többek között teljesen öntisztító és automata adagoló funkcióval így elérhető hogy a kazán évente egyszer legyen “karbantartva”. A választható teljesítmény min. 3 kW és max. 60 kW között. Hatásfokát tekintve legjobb a piacon. Automatikát, védelmeket tekintve a prémium kategóriába képviseli. A Windhager cég olyannyira elismert külföldön, hogy több neves cégnek gyárt pellet és más kazánokat, melyeket a cégek saját terméknév alatt értékesítenek. Ebben biztos nem csalódik!

Calimax, Herz, Hargassner:

Mindenik kazán az osztrák prémium minőséget képviseli. Magasan automatizált készülékek. Teljesítmény szempontjából korlátlan választási lehetőséget biztosítanak. A pellet tárolásának és adagolásának számtalan lehetőségét kínálják. Akár lakótérben elhelyezhető automatikus pellet feltöltést is kínálunk. A készülékek által kínált komfortot, biztonságot és minőséget meg kell fizetnünk, de valójában nagyon sok időt és energiát takarítunk meg vele. Bővebb információkért keressen bennünket elérhetőségeinken.

AjánlatkérésKérdezzen, mi válaszolunk!

You must be logged in to post a comment.